Isot tulosteet ja julistekuvat

Isot tulosteet sekä julistekuvat edullisesti ja nopeasti

Teetä omasta digikuvastasi tyylikäs Canvas-taulu tai suurkuva kodin sisustuselementiksi.

Valitse ensin kuva ja päätä, haluatko valokuvasuurennoksen vai canvas-taulun. Mittaa sen jälkeen paikka, mihin kuvaa suunnittelet. Huomioi, että kuvasuurennokset voi ripustaa joko vain pohjustettuna ilman kehystä tai kehystettynä. Canvakset ripustetaan useimmiten kiilakehykseen pingotettuna, mutta muuten kehystämättömänä.

Tilaa sen jälkeen suurennokset ja canvas- taulut joko nettisivuiltamme tai myymälässämme. Tilaussivuillamme voit tilata yleisimpiä kokoja. Mikäli et löydä haluamaasi kokoa sieltä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 02-8225 785 tai pistäydy myymälässä.

Huomioi, että mm. WhatsApp-palvelu pienentää kuvaa huomattavasti, joten kannattaa aina kun mahdollista käyttää alkuperäistä originaalia.

Teemme myös taidenäyttelyihin laajoja kuvasarjoja. Paperin suurin leveys on 110 cm, pituutta tulosteella voi olla useita metrejä. Tulostusmateriaaleina käytämme parhaita valokuvapapereita ja canvaskankaita. Tarvittaessa tulostamme myös muille tulostusmateriaaleille, kysy!

isot tulosteet
Epson SureColor SC-P7500

tarjoaa laajan värien toiston ja erittäin nopean tuotannon. Tässä suurkokotulostimessa on Epsonin uudet UltraChrome Pro12 -musteet. Uudella K3-tekniikalla molemmat mustat musteet (Photo black ja Matte Black) ovat aktiivisia samanaikaisesti ja oranssi, vihreä ja violetti tarjoavat käyttäjälle huippuluokan väritarkkuuden.

Tämä on Epsonin ensimmäinen 12 värin suurkuvatulostin, joka tarjoaa laajan väriskaalan ja 99 prosentin Pantone-peiton¹.

Tulostuspapereissä käytämme pääsääntöisesti Hahnemühle papereita

Pohjustus

Mikäli haluat voimme pohjustaa suurkuvat myös kapa levylle. Käytämme laadukasta 5mm paksuista Kapa-Fix levyä pohjustukseen, vaihtoehtoina valkoinen ja musta.

MATERIAALI JA TULOSTIN