Kiitoskortit omista kuvista

kiitoskortit omista kuvista

KIITOSKORTIT OMISTA KUVISTA

Unohda sähköiset tervehdykset ja lähetä perinteinen kiitoskortti.

Kiitoskortit ovat henkilökohtaisempia kun liität siihen itse ottamasi kuvan. Valikoimistamme löytyy useita satoja valmiita kuvakorttipohjia, jotka voit viimeistellä omalla kuvallasi ja tekstillä.

Tilaaminen onnistuu myymälämme tilauspäätteillä tai saat tilattua kiitoskortit netistä helppokäyttöisen tilausohjelmamme kautta.

Valmiit kuvakortit lähetyskuorineen voi noutaa Kuvakaupasta jopa saman päivän aikana tai vaihtoehtoisesti voimme postittaa ne parissa päivässä suoraan kotiisi.

Kuvakorttien hinnat sisältävät aina lähetykuoret, vain postimerkit puuttuvat.

Kiitä tai muista läheisiäsi omaperäisellä ja aidolle valokuvapaperille tehdyllä kiitoskortilla. Voit valita sopivan teeman ja pohjan kymmenistä vaihtoehdoista. Kortteja on kahta eri mallia: tyylikäs, kapea 10cmx20cm sekä näyttävä 15cmx15cm neliömalli.

Tilauspalvelussa voit rajata ja muokata korttiin sijoittamaasi kuvaa, joihinkin kiitoskorttipohjiin voit sijoittaa useamman kuvan ja lähes kaikkiin kiitoskortteihin saat lisäta haluamasi tekstin. Voit myös esikatsella miltä eri kiitoskortit näyttävät omalla kuvallasi.

Valmistamme kiitoskortit itse myymälässämme, uusimmilla laitteilla osaavan henkilökuntamme voimin, joten kiitoskortit valmistuvat parhaimmillaan jopa odottaessa.

Näilläkin Lännen Nopein toimitus, päivässä jopa odottaessa, viimeistään seuraavaksi päiväksi.

Kiitoskortit tilaat näppärästi suoraan kännykästä.