Joulukortit omista kuvista

JOULUKORTIT OMISTA KUVISTA.

Joulukortit omista kuvista

LÄNNEN NOPEIN TOIMITUS

Liikkeessä tilatut kortit omasta kuvasta jopa tunnissä, voit myös ottaa postituskuoret etukäteen ja noutaa kortit myöhemmin.

Nettitilaukset nouto liikkeestä, toimitus seuraavana päivänä

Tilaus ohjelmassa voit rajata ja muokata korttiin sijoittamaasi kuvaa

Huomioi myös oman tekstin mahdollisuus. Lähes jokaiseen korttipohjaan on myös mahdollista lisätä omaa tekstiä. Tekstin fonttia, kokoa ja väriä voi myös muuttaa.

Voit nähdä myös sijoittamasi kuvan sijoitettuna erilaisiin kortti pohjiin, näin mieluisan kortin valinta on helppoa.

Kortit kuvista valmistamme aina parhalla Pro tason 640 dpi ammattilaadulla ja parhaalle Fujin mattapintaiselle valokuvapaperille.

Joulu-, kiitos- ja kutsukortit omasta kuvasta toimitamme aina niin, että mukana tulevat postituskuoret samaan hintaan, vain postimerkit puuttuvat!

SEURANTAKOODI

Postitettavistsa lähetyksistä saat sähköpostiin postin seurantatunnuksen, näet aina missä kohtaa lähetys on tulossa.

kuvat seurantakoodilla

Korttien postitus ke 13.12. edullisemmin PUNAISESSA KUORESSA ja normimerkillä viimeistään su 17.12.

Valmistamme kaikki joulukortit omasta kuvasta myymälässämme Rauman keskustassa, markkinoiden uusimmilla kuvanvalmistuslaitteistolla ja aina parhalla Pro-tason 1440 dpi ammattilaadulla mattapintaiselle valokuvapaperille.

Tulostamme joulukortit omista kuvista nopeimmillaan tunnissa, olemme Lännen Nopein. Tilauksen voit tehdä myös myymälässämme olevilla helppokäyttöisillä tilausasemilla. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa tarvittaessa korttien tekemisessä.

Joulu-, kiitos- ja kutsukortien mukana toimitamme aina postituskuoret samaan hintaan, vain postimerkit puuttuvat!

SEURANTAKOODI

Postitettavissa tilauksissa saat aina sähköpostiin postin seurantatunnuksen, voit seurata missä ”kusti polkee”

Tee joulusta erityinen ja tilaa joulukortit omista kuvista

Joulu lähestyy, ja mikä olisi parempi tapa välittää lämpimiä ajatuksia ystäville ja perheelle kuin henkilökohtainen joulukortti?

Jarin Kuvakauppa tarjoaa laadukkaita, valokuvapaperille tulostettuja joulukortteja, jotka tekevät joulusta entistäkin erityisemmän.

Joulukortit omista kuvista eivät ole vain kortteja; ne ovat tunteita, muistoja ja rakkautta. Luo unohtumattomia hetkiä valitsemalla huolella kuvasi, panosta korttien laatuun ja lähetä ne ajoissa!. Joulukortit omasta sydämestäsi ovat lahja, joka säilyy ikuisesti. Joulukorttien taika alkaa omasta kuvastasi. Luo unohtumattomia hetkiä perheellesi ja ystävillesi valitsemalla kuva, joka kertoo tarinaa. Valitse kuvia yhteisistä hetkistä, hymyistä ja rakkaudesta.

Parhaista piirteistä on mahdollisuus räätälöidä joulukortti omien toiveidesi mukaisesti. Voit lisätä korttiin henkilökohtaisen viestin, valita haluamasi kuvan vaikkapa sisällyttää perheesi yhteiskuvan. Tämä henkilökohtainen kosketus tekee jokaisesta kortista ainutlaatuisen ja merkityksellisen, näin varmistat, että joulutervehdyksesi välittävät aitoa lämpöä ja iloa.

Joulun lähestyessä monet meistä uppoutuvat digitaaliseen maailmaan, unohtaen perinteiset tavat ilmaista rakkautta ja välittämistä. Vaikka digitaaliset kortit ovat käteviä, perinteiset joulukortit omista kuvista tuovat mukanaan erityisen tunnetason.

Yksi näiden korttien suurimmista eduista on niiden antama henkilökohtainen kosketus. Kuinka ne voivat vahvistaa ihmissuhteita ja tehdä joulusta entistä merkityksellisemmän.

Vinkit Unohtumattoman Joulutervehdyksen Luomiseen:

Joulukortin suunnittelu on mukavaa yhdessätekmistä. Esimerkiksi hauskoilla toivotuksilla varmistat, että korttisi erottuu joukosta. Valitse vaikkapa sanoja, jotka liittyvät jouluun ja korttien suunnitteluun samanaikaisesti.

Perinteisen kortin saat aikaan perinteisillä joulun väreillä, punainen ja vihreä toimivat aina.

Valiste kuva-aiheeksi jokin jouluun liittyvä asia, esimerkisi kuusi, pipari, kynttilänvalo tai vaikkapa luminen maisema. Myös perinteinen, lapset, perhe tai pariskunta-kuva sopii mainosti näihin.

Jos kaipaat jotain erilaista, anna kortillesi moderni twisti. Käytä rohkeita värejä ja epätavallisia kuvia tuodaksesi esiin oman luovuutesi. Tämä on täydellinen vaihtoehto niille, jotka etsivät jotain uutta ja yllättävää. Luovaan ideointiin ja kuvavalintaa helpottaa usein hyvin mietitty idea/tarina. Aiheita voivat olla vaikkapa lumisota, hauskat lumileikit huopmoristinen potretti jne. 

Jarinkuvakauppa auttaa myös joulukortin kuvassa

Oman kuvan lisääminen joulukorttiin antaa sille henkilökohtaista kosketusta ja tekee tervehdyksestäsi vieläkin merkityksellisemmän. Studiovalokuvaus tarjoaa täydellisen mahdollisuuden ikuistaa kauniita hetkiä. Seuraa näitä ohjeita, kun haluat luoda upean valokuva joulukorttiin studiossa.

Käytä jouluun liittyviä asusteita, jotka tuovat kuvaan lisää tunnelmaa. Esimerkiksi punainen tai vihreä vaatekappale voi tuoda joulun värejä esiin. Lisää jouluista tunnelmaa esimerkiksi hattujen tai huivien avulla.

Laadukkaita joulukortteja vuosiksi eteenpäin

Joulukortin laatu on yhtä tärkeää kuin sen suunnittelu. Jarin Kuvakaupan joulukortit valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja tulostetaan Pro-tason 1440dpi ammattilaadulla. Laadukas valokuvapaperi tekevät jokaisesta kortista erityisen, ja ne säilyvät muistona vuosia eteenpäin.

lännen nopein!

Monet miettivät, onko joulukorttien tilaaminen verkosta turvallista ja nopeaa. On, Jarin Kuvakauppa tarjoaa  luotettavan ja Lännen Nopeimman toimituksen! Jotta voit varmistaa korttien kulun postissa saat postin seurantatunuksen antamaasi s-postiin. Älä jää viime hetken kiireeseen – tilaa Jarin Kuvakaupan joulukortit ajoissa ja nauti rauhallisesta joulun odotuksesta. Voit myös saapua Rauman liikkeeseemme ja tilata kortit asikaspäätteiltämme. Toimitus nopeimmillaan, odottaessa. Postituskuoret sisältyvät aina hintaan.