Passikuvat ilman ajanvarausta

huhti toukokuu etu

Viralliset passi- ja henkilökorttikuvat ilman ajanvarausta. toimitus sähköisesti suoraan poliisille! 

Passin / henkilökortin haku alkaa AINA uudesta kuvasta.
Jarin Kuvakaupasta
saat viralliset, määräykset täyttävät kuvat passiisi nopeasti ja laadukkaasti odottaessa, ilman ajanvarausta!

Otamme kuvat passiisi ja valmistamme niistä halutessasi myös laadukkaat paperikuvat, joita voi käyttää esimerkiksi ajokortissa, viisumissa, lupahakemuksissa, opiskelijakortissa yms. Passi-, ja henkilökorttihakemuksiin tarvitset sähköisen kuvan. Sähköisen kuvan lähetämme suoraan poliisin järjestelmään. Poikkeuksena väliaikainen henkilökortti johon tarvitset edelleen paperikuvat. 

Kun olemme toimittaneet kuvasi poliisin lupajärjestelmään, niin saat siitä poliisilta vahvistusviestin matkapuhelimeesi jossa kuvatunnuksesi,  kuvatunnuksen voit saada mukaasi myös kirjallisena. Kuva säilyy Suomen Poliisin lupapalvelupisteiden käytettävissä 6 kuukauden ajan. Passikuvien toimittaminen poliisille ei ole ajasta tai paikasta kiinni – sähköinen passikuva käytettävissä koko Suomen alueella. Voit käydä Jarin Kuvakaupassa kuvattavana ja asioida passi asioissa vaikka Rovaniemellä.

Haluamme, että olet kuvaasi tyytyväinen ja kuvaamme aina useita kuvia suoraan tietokoneen näytölle. Kuvauksen jälkeen valitsemme näistä yhdessä kanssasi kanssa parhaan kuvan.

  • Passikuvaan pääsee aina ilman ajanvarausta.
  • Toimitamme sähköiset passi- ja henkilökorttikuvat välittömästi Lupahallinnon valokuvapalvelimelle, jossa kuva ovat heti käytössä.
  • Saat meiltä tekstiviestillä tunnuksen puhelimeesi tai mukaasi kuvatunnuksen, jonka avulla poliisilaitoksen virkailija löytää kuvasi. Voit käyttää kuvaa 6 kuukauden ajan passi- ja henkilökorttihakemuksiin.
  • Kun ole saanut kuvatunnuksen, sähköinen passihakemus voidaan heti laittaa vireille.

HINNASTO

Sähköinen passikuva poliisin järjestelmään TAI 4 kpl paperikuvia 20.00 €

Sähköisen kuvan lisäksi 4 kpl paperikuvia +3 €

2-4 kpl erikoisviisumikuvia (Intia, USA yms.) 25 €

Passikuvat Salo

Passikuvan ammattilainen -laatustandardi

Suomen Fotokaupan Liitto ry ja Suomen Ammattivalokuvaajat ry myöntävät jäsenilleen Passikuvan ammattilainen -laatustandardin, kun määritellyt tarkat ja valvotut laatukriteerit täyttyvät.

Tunnuksen tarkoitus:
– Auttaa kuluttajaa tunnistamaan paikka, josta saa kuvan passiin luotettavasti ja laadukkaasti.