Takuu ja tuki

liiga takuu 1

Fotoliiga kauppiaan 3 vuoden takuu

Tuotteet johon on merkitty Fotoliiga kauppiaan 3 vuoden takuu logo annemme tuotteelle 1+2 lisätakuun. Takuutodistus, ostokuitti/todistus on säilytettävä koko takuun ajan. Erillistä rekisteröitymistä ei tarvita

Tamron 11 20mm F28 Di III A RXD 01

Tamron 5-vuoden jatkettu takuu

Tamron -objektiiveilla on 1 vuoden rajoitettu takuu. Rekisteröimällä tuotteen 2 kuukauden sisällä ostopäivästä saat tuotteelle Tamronin myöntämän 5 vuodenkuun (1+4)

Sigma 18 50mm F28 DC DN Contemporary 01

Sigma Imaging Nordic 2+3 vuoden jatkettu takuu

Sigma -objektiiveilla on 2 vuoden rajoitettu takuu. Sigma Nordic myöntää lisäksi maahantuomilleen Sigma–objektiiveille 3 vuoden jatkotakuun.
Tuote pitää rekisteröidä 60 päivän kuluessa ostoksessa osoitteessa
www.sigma-imaging.fi/extended-warranty-registration
 
Rode 3 vuoden laajaanettu 5 tai 10 vuoden jatkettu takuu

Røde 3 vuoden laajaanettu 5 tai 10 vuoden jatkettu takuu.

Røde -mikrofoneilla on 1 vuoden rajoitettu takuu. Rekisteröimällä tuotteen saat 3, 5 tai 10 lisätakuun (lisätakuun pituus vaihtelee tuotteittain, tarkista sivuilta takuun pituus)
Rekisterönti tapahtuu osoitteessa www.rodemic.com/warranty

 

 
manfrotto takuu

Manfrotto 5 tai 10 vuoden jatkettu takuu.

Manfrotto tuotteilla on 1 vuoden rajoitettu takuu. Rekisteröimällä tuotteen saat 5 (2+3) tai 10 (2+8) vuoden lisätakuun (lisätakuun pituus vaihtelee tuotteittain, tarkista sivuilta takuun pituus)
Rekisterönti tapahtuu osoitteessa warranty.vitecimagingsolutions.com/

steiner takuu

Steiner 10 tai 30 vuoden jatkettu takuu.

Manfrotto tuotteilla on 2 vuoden rajoitettu takuu. Rekisteröimällä tuotteen saat 10 tai 30 vuoden lisätakuun (lisätakuun pituus vaihtelee tuotteittain, tarkista sivuilta takuun pituus)

Gitzo GCB AVT BP 30 01

Gitzo 7 vuoden jatkettu takuu.

Manfrotto tuotteilla on 1 vuoden rajoitettu takuu. Rekisteröimällä tuotteen saat 7 (1+6) vuoden lisätakuun. Tuotteen rekisteröityminen on tehtävä 12 kk sisäsällä ostoksesta!
Rekisterönti tapahtuu osoitteessa warranty.vitecimagingsolutions.com

Huoltotoimitukset

tulee lähettää aina postin ilmaisella asiakaspalautuksella.

Palautustapauksessa

Palautustapauksessa pyydämme ensin ottamaan yhteyttä myyntiimme puh. (02) 8225 785 tai sähköpostitse [email protected]

Takuu

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Tämä koskee myös Jarin Kuvakauppa Oy:n tai maahantuojan myöntämän lisätakuun kohdalla. Ostaja on velvollinen tutustumaan tuotteen mukana toimitettuihin takuuehtoihin ennen tuotteen käyttöönottoa. Takuuehdot löytyvät käyttöohjeista, erillisestä takuulomakkeesta tai valmistajan osoittamasta verkko-osoitteesta.

Jarin Kuvakauppa Oy pidättää oikeuden todentaa tuotteissa ilmoitetut virheet. Testaamista ei suoriteta odottaessa. Tähän on varattava aina 3-5 arkipäivää.

Huoltopaikka

Huoltopaikka määräytyy valmistajan tai maahantuojan takuuehtojen mukaisesti. Jarin Kuvakauppa Oy  ohjaa asiakkaansa ottamaan suoraan yhteyden valmistajaan tai tämän valtuuttamaan huoltoliikkeeseen, jos tästä voidaan katsoa olevan etua asiakkaalle. Kuluttajalla on myös mahdollisuus toimittaa tuote Jarin Kuvakauppa Oy:n kautta huoltoon.  Jarin Kuvakauppa Oy katsoo, että asiakas tiedostaa toimittaessaan tuotteen huoltomme kautta korjattavaksi, että huoltoaika on logistiikkaan kuluvan ajan verran pidempi.

Huoltoaika-arvio

Suomessa suoritettavassa huoltoprosessissa on 10-15 arkipäivää. Osa Jarin Kuvakauppa Oy:ssä myytävistä tuotteista joudutaan toimittamaan ulkomaille huoltoon, koska Suomessa ei ole valmistajan valtuuttamaa huoltoa. Tällöin arvioitu huoltoprosessi on 10-20 arkipäivää.

Aiheettoman huoltokäynnin kustannukset

Kustannukset peritään kokonaisuudessaan ostajalta, jos tuote on toimitettu selvästi aiheetta takuuhuoltoon. Jarin Kuvakauppa Oy ei ole vastuussa ostajan toimista aiheutuneista vahingoista. Oikeus tuotteessa olevan vian luonteen ja laadun tarkastamiseen säilyy Jarin Kuvakauppa Oy:llä myös kaupan perumisen yhteydessä. Aiheettoman huollon kuluina peritään mahdolliset huoltoyhtiön kulut, Jarin Kuvakauppa Oy:n käsittelykulut ja logistiset kustannukset.

Virheet ja viat

Ostajan tai kolmannen osapuolen kokoaman laitteiston virheenetsinnästä peritään hinnaston mukainen maksu, jos virhe ei ole Jarin Kuvakauppa Oy:n toimittamassa komponentissa. Virheeksi ei katsota yhteensopivuusongelmaa, ellei asiakas ole nimenomaisesti ostohetkellä todistettavasti ilmoittanut Jarin Kuvakauppa Oy:lle yhteensopivuustarpeesta. Tietokonekomponenttien hankinta, asentaminen ja käyttäminen vaativat tietokoneasentajan ammattitaitoon rinnastettavaa osaamista

Tuotteen fyysinen avaaminen

Avaaminen laitteen muokkaamiseksi päättää takuun ja laissa määritellyn virhevastuun ellei valmistaja ole toisin ilmoittanut.

Jarin Kuvakauppa Oy säilyttää tuotteita kolme (3) kuukautta asiakkaalle huollon/työn valmistumisesta toimitetun ilmoituksen jälkeen. Tämän jälkeen tuote kierrätetään. (Laki elinkeinonharjoittajan oikeudesta myydä noutamatta jätetty esine)

Vastuu digitaalisista tallenteista määräytyy aina vaaranvastuun mukaisesti.

Jarin Kuvakauppa Oy ei ole vastuussa digitaaliselle medialle tallennetuista tiedoista tai ohjelmistoista vaaranvastuun ollessa asiakkaalla. Varmuuskopiointi on ostajan vastuulla. Varmuuskopiointi tulee suorittaa aina ennen huoltoprosessia. Tiedostojen pelastaminen vioittuneesta laitteesta on maksullinen lisäpalvelu.

Toimitusmuodot

Toimitusmuotona on käytettävä pakettia, koska kirjeille ei ole olemassa lähetysseurantaa. . Palautuksen tai huoltotoimituksen mukaan tulee toimittaa täydellisenä täytetty Jarin Kuvakauppa Oy:n palautuslomake

Asiakas on velvollinen säilyttämään palautusasiakirjoista tarvittavat kopiot. Postin asiakaspalautuksesta saatava pakettilähetysseurantatunnus on ainoa keino lähettämisen todistamiseksi.

Palautukset

Jarin Kuvakauppa Oy:n maksuton asiakaspalautus on voimassa vain Suomessa. Asiakkaan tulee maksaa kaikki ulkomailta lähetettyjen palautuksien ja huoltotoimitusten kustannukset. Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä Jarin Kuvakauppa Oy:n asiakaspalveluun ennen ulkomaan palautuksia/ huoltotoimituksia.

Pakkaaminen

On lähettäjän vastuulla. Tuotteet tulee pakata huolellisesti, jotta tuotteet eivät vahingoitu kuljetuksessa. Tuotteiden ympärille tulee laittaa vähintään 10 cm pehmustetta. Jarin Kuvakauppa Oy suosittelee käyttämään aina tuotteen alkuperäistä pakkausta, jonka valmistaja on suunnitellut tuotteen turvalliseen kuljettamiseen.

Muut ehdot

Jarin Kuvakauppa Oy ei ole vastuussa huolimattomasti ja sopimusehtojen vastaisesti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Asiakkaan puolelta tulleesta virheestä aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta.

Jarin Kuvakauppa Oy pidättää oikeuden periä kustannukset asiakkaalta, jos asiakaspalautus on tehty aiheetta tai sopimusehtojen vastaisesti. Asiakkaalta peritään Jarin Kuvakauppa Oy:n käsittely- ja postituskulut.

Jarin Kuvakauppa Oy  ei  lunasta palautuksia postiennakolla