Saramonic Blink 100 B5 (TX+RX UC)

89,00 

Toimitus heti!

Ultrakompakti ja kannettava 2,4 GHz:n langaton mikrofonijärjestelmä, joka on yhteensopiva USB-C liitännällä varustettujen älypuhelinten ja tablettien kanssa. Blink100-järjestelmässä on automaattinen pariliitäntä ja valittavissa oleva kohinanvaimennus, joka tuottaa lähetyslaatuista ääntä.

Ultrakompakti 2,4 GHz:n kaksikanavainen langaton mikrofonijärjestelmä Blink100-järjestelmä on erittäin kompakti ja kannettava 2,4 GHz:n langaton mikrofonijärjestelmä, joka on yhteensopiva mobiililaitteiden kanssa. Siinä on automaattinen pariliitäntä ja valittavissa oleva melunvaimennus, mikä on ihanteellinen suoratoistoon, vloggaukseen ja muihin äänen tallennussovelluksiin.

Digitaalisen 2,4 GHz:n lähetyksen ansiosta Blink100-järjestelmä tarjoaa vakaan ja vaikuttavan 50 metrin näköyhteyden, mikä tarjoaa sisällöntuottajille vertaansa vailla olevan äänikokemuksen. Paina samanaikaisesti sekä ”+” että ”-” -painiketta kytkeäksesi kohinanvaimennustoiminnon päälle/pois päältä. Kun se kytketään melunvaimennustilaan, Blink100-järjestelmän merkkivalon staattinen vihreä valo poistaa ympäristömelun ja tarjoaa selkeän äänen.

Kytke lähettimet päälle ja kytke Blink100 RXUC mobiililaitteeseen, lähetin ja vastaanotin pariliitetään automaattisesti. Ei muita työläitä toimintoja, simppeli plug and play käyttö. Blink100 RXUC -vastaanotin ei tarvitse toimiakseen paristoja tai latausta. Blink100 RXUC -vastaanotin kytketään suoraan mobiililaitteisiin, joissa on USB-C-portti, kuten Android-älypuhelimiin tai -tabletteihin, tietokoneisiin ja muihin. Puhelinta voidaan ladata vastaanottimen USB-C-latausportin kautta käytön aikana.

Blink100-lähetin on 10 g:n kokonaispainollaan erittäin kompakti ja kevyt. Lähettimen kauluskiinnittäminen on helppo kätkeä. Blink100-lähettimen sisäänrakennettu ladattava akku tarjoaa jopa 10 tunnin käyttöajan, mikä tukee koko päivän kestävää tallennusta. Blink100-järjestelmä takaa keskeytymättömän työskentelyn pitkäksi aikaa, kuten suoratoiston ja verkkokokouksen.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Edistyksellinen 2,4 GHz:n langaton lähetys
  • Toiminta-alue jopa 50 m (165 jalkaa)
  • Älykäs melunvaimennus
  • Automaattinen pariliitos & Plug and Play
  • Kevyt ja erittäin kompakti muotoilu
  • Jopa 10 tunnin tallennus & USB-C-latausportti (DC 5V)
  • Suuntaamaton sisäänrakennettu mikrofoni 360°-äänenottoon
  • Yhteensopiva älypuhelimien, tablettien, DSLR-kameroiden, videokameroiden jne. kanssa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Saramonic Blink 100 B5 (TX+RX UC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *