Lexar Pro 1800x SDXC U3 (V60) UHS-II muistikortti

Tuotetunnus (SKU): LX-MC-64GB Kategoriat , ,

59,00 

Toimitus heti!

DSLR- tai peilittömiin kameroihisi suunniteltu GOLD-sarjan Lexar® Professional 1800x SDXC™ UHS-II -kortti mahdollistaa korkealaatuisten valokuvien ja upeiden Full-HD- ja 4K-videoiden nopean tallentamisen ja siirtämisen jopa 270 Mt/s lukunopeudella1. Uusimman UHS-II-teknologian ja Video Speed Class 60 (V60) -luokituksen ansiosta tämä kortti nopeuttaa työnkulkuasi huomattavasti alusta loppuun.

Lexar Pro 1800x SDXC U3 (V60) UHS-II muistikortti

Tuotteen kohokohdat:

  • Nopea suorituskyky – UHS Speed Class 3 (U3) ja Video Speed Class 60 (V60) ammattikäyttöön tarkoitetuille DSLR- ja peilittömille kameroille
  • Hyödyntää UHS-II-tekniikkaa, joka tarjoaa jopa 270 Mt/s1 lukunopeuden
  • Ota korkealaatuisia kuvia ja pitkiä Full-HD- ja 4K-videoita jopa 180 Mt/s2:n kirjoitusnopeudella
  • Suunniteltu kestäväksi3
  • Takaisinpäin yhteensopiva UHS-I-laitteiden kanssa
  • Rajoitettu elinikäinen takuu

Ammattilaistason suorituskyky vastaa tarpeitasi DSLR- tai peilittömiin kameroihisi suunniteltu GOLD-sarjan Lexar® Professional 1800x SDXC™ UHS-II -kortti mahdollistaa korkealaatuisten valokuvien ja upeiden Full-HD- ja 4K-videoiden nopean tallentamisen ja siirtämisen jopa 270 Mt/s lukunopeudella1. Uusimman UHS-II-teknologian ja Video Speed Class 60 (V60) -luokituksen ansiosta tämä kortti nopeuttaa työnkulkuasi huomattavasti alusta loppuun.

**Nopeuta työskentelyä kentältä jälkituotantoon. ** GOLD-sarjan Lexar® Professional 1800x SDXC™ UHS-II -kortti tarjoaa huippunopeat lukunopeudet, jotka ovat jopa 270 Mt/s1 ja nopeuttavat jälkituotannon työnkulkua – säästät aikaa ja pääset takaisin valokuvauksen pariin.

**V60-luokiteltu kuvaamaan sulavaa Full-HD- ja 4K-videota. ** Uusimman UHS-II-tekniikan ja jopa 180 Mt/s:n kirjoitusnopeuden ansiosta GOLD-sarjan Lexar® Professional 1800x SDXC™ UHS-II -kortilla voit käsitellä valokuvia sarjatilassa helposti. V60:n ja UHS Speed Class 3 (U3)2 -luokan avulla voit tallentaa saumattomasti upeita Full-HD- ja 4K-videoita jopa 256 Gt:n suurilla kapasiteettivaihtoehdoilla.

**Suunniteltu kestäväksi. ** Nämä kortit tarjoavat suorituskyvyn, jota tarvitset kaapataksesi ja tallentaaksesi arvokasta tietoa useissa elementeissä. Lexar® Professional 1800x SDXC™ UHS-II -kortti on vedenkestävä, lämpötilan kestävä, iskunkestävä, tärinänkestävä ja röntgensuojattu3.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lexar Pro 1800x SDXC U3 (V60) UHS-II muistikortti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *